Baan: Studentstagiaire (m/v), vestiging Haarlem

Voor onze vestiging in Haarlem zijn wij op zoek naar Studentstagiaire (m/v).

Met circa 80 advocaten is Van Diepen Van de Kroef een groot advocatenkantoor. Onze advocaten zijn verdeeld over vijf vestigingen in de Randstad. Wij zijn een commercieel advocatenkantoor. Onze advocaten zijn met name werkzaam voor (internationale) bedrijven, instellingen en particulieren. Voor onze vestiging in Haarlem hebben wij nog plaats voor een studentstagiaire.

Profiel
Zit je in de masterfase en ben je gemotiveerd en nieuwsgierig naar het werkende leven in de advocatuur? Dan biedt Van Diepen Van der Kroef Advocaten je de mogelijkheid om tijdens een fulltime stage van twee maanden volledig mee te draaien in onze praktijk.

Als studentstagiaire word je bij Van Diepen Van der Kroef Advocaten nauw bij de praktijk betrokken. Je zal de advocaten ondersteunen door middel van onderzoek naar relevante wetgeving en jurisprudentie, het voorbereiden van zittingen en het schrijven van juridische adviezen. Verder neem je deel aan sectie- en jurisprudentiebesprekingen en aan onze interne opleidings- en kantooractiviteiten. Ook zal je zittingen en besprekingen bijwonen en eventueel een juridisch blog schrijven voor onze website.

Een studentstage bij Van Diepen Van der Kroef Advocaten is de beste manier om op een informele en leerzame wijze goed inzicht te krijgen in de advocatuur.

Informatie
Heb je nog specifieke vragen over een studentstage bij Van Diepen Van der Kroef Advocaten in Haarlem, neem dan contact op met Frances Eikenhorst, op telefoonnummer 023 – 542 42 92, of via f.eikenhorst@vandiepen.com.

Sollicitatie
Geïnteresseerden kunnen zich ook direct door middel van een korte motivatiebrief met curriculum vitae en cijferlijst(en) per mail wenden tot f.eikenhorst@vandiepen.com.

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Voeg je Curriculum Vitae toe
  • Sleep bestanden hierheen of
    Overige documenten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.