Frans recht

Advocaat Frans recht

Ondernemingen die zaken doen met Franse bedrijven hebben een juridische partner nodig die de Franse taal spreekt en de cultuur en gebruiken van het land kent. Van Diepen Van der Kroef kan u begeleiden bij juridische geschillen en bij het aangaan van samenwerkingsverbanden en transacties in Frankrijk en/of met Franse zakenpartners. De medewerkers van onze Frankrijk-desk beheersen de taal in woord en geschrift. Zij zijn uitstekend in staat u te begeleiden bij activiteiten die met Frankrijk verband houden. De desk beschikt over een uitgebreid netwerk en is eraan gewend in internationaal verband te opereren. Heeft u juridisch advies nodig? Onze advocaat Wiebke Bonnet-Vogler helpt u graag.

iStock_75643787_XLARGE

Wiebke Bonnet-Vogler heeft vijf jaar als advocaat in Frankrijk gewerkt en heeft veel ervaring met het Franse recht. Zij begeleidt Nederlandse ondernemingen bij hun activiteiten in Frankrijk op juridisch gebied.

Frans recht naast andere juridische expertises

Onze advocaten werken samen met de specialisten van vele rechtsgebieden, naar wie zij u in voorkomende gevallen graag verwijzen.