Cabinet d'avocats Haarlem

Cabinet d'avocats Haarlem

Contact

Itinéraire

Advocatenkantoor Haarlem

Bent u in Haarlem op zoek naar juridisch advies? Heeft u een vraag op juridisch vlak, of wilt u graag een prijsindicatie aanvragen? Aarzel niet en bel met één van onze advocaten, of stuur ons een e-mail.

Contact met advocatenkantoor Haarlem

Ons kantoor in Haarlem is gevestigd aan de Staten Bolwerk 1. Gebruikt u voor het sturen van stukken onderstaand adres:

Staten Bolwerk 1
2011 MK Haarlem

haarlem@vandiepen.com
t +31 (0)23-5424292
f +31 (0)23-5425277

Bereikbaarheid van ons Haarlemse kantoor

Ons kantoor in Haarlem is uitstekend bereikbaar. Op de overzichtskaart met onze advocatenkantoren genereert u automatisch een routebeschrijving van deur tot deur.

Expertise in Haarlem

Wij zijn hands-on advocaten. In de loop der jaren hebben wij een enorme hoeveelheid kennis en ervaring opgedaan op allerlei rechtsgebieden, nationaal én internationaal. Onze grote kracht is dat we met al die kennis en expertise wel met beide benen op de grond staan. Naast advocaten zijn wij ook onderdeel van een onderneming, en wij begrijpen dus als geen ander met welke kwesties u als ondernemer te maken heeft. In Haarlem reikt onze expertise van Algemeen Procesrecht tot Intellectueel Eigendomsrecht en van Ondernemingsrecht tot Huurrecht. Expertise die we inzetten om samen met u complexe vraagstukken te beantwoorden met helder advies: to the point, direct, en praktisch.

Onze Haarlemse advocaten

Allard Glijnis
Frances Eikenhorst
Liselotte van der Kroef

Contactez nous fermer

Entrez en contact avec un de nos partenaires