Wouter Ursem
Sparringpartner
Probleemoplosser
Scherp

Wouter Ursem

Advocaat ondernemings- en insolventierecht en sparringpartner van u en uw bedrijf

Sinds het begin van zijn carrière is Wouter werkzaam als advocaat in de regio Alkmaar. Als geboren en getogen Noord-Hollander en komend uit een ondernemersgezin, weet Wouter als geen ander wat er bij ondernemers uit deze regio speelt en wat er nodig is om hen te ontzorgen. Wouter past zodoende perfect binnen de sectie ondernemingsrecht van de vestiging Alkmaar, waarbinnen hij adviseert en procedeert. Met name in verband met aansprakelijkheidsvraagstukken, het starten en beëindigen van samenwerkingsverbanden en nakomingsconflicten met uw leveranciers/opdrachtgevers. Verder heeft hij ervaring met het opstellen en beoordelen van overeenkomsten en het leggen van beslagen. Vanuit zijn insolventierecht praktijk adviseert en procedeert hij bij zaken met betrekking tot onder andere bestuurdersaansprakelijkheid, pauliana, financiering en zekerheden en behandelt hij faillissementen als (waarnemend) curator.

In zijn vrije tijd tennist en golft Wouter fanatiek en loopt hij graag hard. Ook heeft hij jarenlang gevoetbald en gaat hij graag skiën. Tijdens het sporten probeert Wouter het beste uit zich zelf te halen. Zo behartigt hij de belangen van zijn cliënten ook; scherp en met een drive om te winnen.

Wouter spreekt de taal van de ondernemer, is makkelijk benaderbaar, deskundig en oprecht geïnteresseerd in de ondernemer en de zaak. Wouter is een probleemoplosser met gedegen juridische kennis en een praktische kijk op zaken. Zijn zaken behandelt hij doelgericht, gedreven en met de nodige humor.

Functie:
  • Advocaat
Advocaat sinds:
2011
Vestigingen:
Voorbeelden van werkzaamheden:
  • Adviseren bij het starten of beëindigen van samenwerkingsverbanden
  • Opstellen en beoordelen van overeenkomsten
  • Adviseren en procederen bij zaken met betrekking tot bestuurdersaansprakelijkheid
Talen:
Nederlands
Direct contact Sluiten

Meer informatie? Neem contact op met Wouter Ursem