Uitnodiging Arbeidsrechtseminar Van Diepen Van der Kroef Advocaten

Het arbeidsrechtteam van Van Diepen Van der Kroef Advocaten organiseert jaarlijks een aantal seminars waarbij actuele arbeidsrechtelijke onderwerpen worden besproken. Hierbij nodigen wij u graag uit voor de 3e bijeenkomst van dit jaar, welke zal plaatsvinden op donderdag 28 november 2019.

Deze bijeenkomst heeft als thema de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). Deze wet treedt op 1 januari 2020 in werking. Mr. Roelie Conijn en mr. Rob Nederveen zullen gezamenlijk op een interactieve wijze de belangrijkste wijzigingen van de Wet Arbeidsmarkt in Balans met u doornemen.

Indien u in uw organisatie werkt met oproepmedewerkers, tijdelijke contracten of payroll is het essentieel op de hoogte te zijn van de wijzigingen die de Wet Arbeidsmarkt in Balans voor uw organisatie brengt. Ook zal worden ingegaan op de nieuwe ontslaggrond, de hoogte van de transitievergoeding, slapende dienstverbanden en de wijzigingen ten aanzien van de WW premie.

Het programma voor deze bijeenkomst is als volgt:
08.45 – 09.00 uur: Inloop/ontvangst met koffie en thee
09.00 – 10.00 uur: Oproepmedewerkers, tijdelijke contracten & payrolling
10.00 – 10.15 uur: Korte pauze
10.15 – 11.00 uur: Ontslag, transitievergoedingen & compensatieregelingen

De bijeenkomst zal plaatsvinden in het AFAS-stadion in Alkmaar (Stadionweg 1, 1812 AZ).

Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden. Wel verzoeken wij u om u vooraf aan te melden via: https://forms.gle/wEeESSVvWR7AnoYS8

Mocht u onverhoopt verhinderd zijn op 28 november maar wilt u wel graag meer weten over de Wet Arbeidsmarkt in Balans: Mr. Roelie Conijn geeft in samenwerking met Treffer uitzendbureau op donderdag 14 november 2019 van 08:30 uur tot 11:00 uur ook een seminar over de Wet Arbeidsmarkt in Balans. Ook hier zijn geen kosten aan verbonden. Dit seminar vindt eveneens plaats in het AZ stadion (George Kessler lounge). Aanmelden voor de 14e kan via: https://forms.gle/AS94ymzW6z5k3DiZ6

Wij stellen uw deelname aan het seminar zeer op prijs.