Seminar Arbeidsrecht 7 februari 2019

Het arbeidsrechtteam van Van Diepen Van der Kroef Advocaten organiseert jaarlijks een aantal seminars waarbij actuele arbeidsrechtelijke onderwerpen worden besproken. Hierbij nodigen wij u graag uit voor de 1e bijeenkomst van dit jaar, welke zal plaatsvinden op donderdag 7 februari 2019.

Deze bijeenkomst zal in het teken staan van bijzonder bedingen in de arbeidsovereenkomst. Op 23 oktober 2018 is de Wet bescherming bedrijfsgeheimen in werking getreden. Welke gevolgen dit heeft voor het in de arbeidsovereenkomst op te nemen geheimhoudingsbeding zal tijdens dit seminar worden toegelicht. Verder zal uiteen worden gezet aan welke eisen een rechtsgeldig relatiebeding en concurrentiebeding dienen te voldoen en zal aan de hand van de jurisprudentie worden besproken in welke gevallen een relatie- en/of concurrentiebeding nog stand houdt in een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Daarnaast zullen het proeftijdbeding, het verbod op nevenactiviteiten en het boetebeding aan de orde komen.

Het programma voor deze bijeenkomst is als volgt:

08.45 – 09.00 uur: Inloop/ontvangst met koffie en thee
09.00 – 10.00 uur: Het proeftijdbeding, het boetebeding en het geheimhoudingsbeding in het licht van de Wet bescherming bedrijfsgeheimen door mr. Roelie Conijn
10.00 – 10.15 uur: Korte pauze
10.15 – 11.15 uur: Het verbod op nevenactiviteiten, het relatiebeding en het concurrentiebeding door mr. Marjolein Gobes

De bijeenkomst zal plaatsvinden in het AFAS-stadion in Alkmaar (Stadionweg 1, 1812 AZ).

Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden. Wel verzoeken wij u om u vooraf aan te melden. Dat kan middels het sturen van een e-mail aan het volgende adres: s.gouma@vandiepen.com.

Wij stellen uw deelname aan het seminar zeer op prijs.