Lasse van Waegeningh maakt overstap naar Van Diepen Van der Kroef

Per 1 januari 2018 is Lasse van Waegeningh als advocaat verbonden aan Van Diepen Van der Kroef te Utrecht.

Van Waegeningh is civielrechtelijk vastgoedadvocaat, met een bijzondere focus op huur/verhuur en koop/verkoop van commercieel vastgoed en zakelijke rechten in brede zin. Op deze terreinen treedt hij zowel adviserend als procederend op voor onder andere (vastgoed)beleggers, projectontwikkelaars, (her)financiers en (eind)gebruikers. Hij zal bij de Utrechtse vestiging van Van Diepen Van der Kroef Advocaten leiding geven aan de sectie Vastgoed.

Loopbaan

Voor zijn overstap was Van Waegeningh bijna vijf jaar verbonden aan Six Advocaten te Amsterdam, nadat hij de eerste acht jaar van zijn loopbaan was verbonden aan Lexence Advocaten & Notarissen te Amsterdam. Van Waegeningh studeerde Rechten (richtingen Privaatrecht en Internationaal Recht) aan de Universiteit Utrecht en heeft daarna onder meer de postdoctorale opleiding Onroerend Goed van de Grotius Academie gevolgd.

Dit bericht is onder meer terug te vinden op vastgoedjournaal.nl